Informatii contact

Echipa Proaspatmacinat.ro


Ramnicu Valcea,
Str. Mircea Eliade,
nr. 20, Judetul Valcea
Telefon: 0752 150 915
0722 615 051
info__at__proaspatmacinat.ro
www.proaspatmacinat.ro

Contact

Am ales pentru dvs. sa intram in domeniul alimentatiei sanatoase si sa va oferim morile pentru cereale si fulgi de la KoMo. Depunem in mod constant eforturi pentru a va asigura suficiente informatii astfel incat sa puteti decide ce este mai util pentru dvs.

Serviciile noastre

Livrare direct la usa dvs.

Livrarea este gratuita pentru mori si masinile de fulgi. In cazul in care manifestati interes pentru produsele noastre, informati-ne de unde sunteti si ce aparat doriti sa comandati.

Asistenta online prin mail sau telefon

Daca aveti nevoie de orice fel de sfaturi sau aveti ceva special de lamurit , va rugam sa ne contactati. Suntem aici sa impartasim cu dvs. toata experienta noastra. Ne puteti contacta prin e-mail la: info@proaspatmacinat.ro sau telefon la numerele : 0752.150.915, 0722.615.051.

Informatii privitoare la returnarea produselor:

Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr. 130/2000 consumatorul are dreptul sa ne notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Marfa se returneaza in forma sa originala (atat produsul cat si ambalajul original), fara a fi deteriorata, impreuna cu talonul de garantie si cu o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra. Returul se face prin acelasi curier rapid cu care s-a primit produsul. Din motive administrative, va rugam sa nu returnati produsele cu ramburs. Cheltuielile de returnare pentru aceste produse sunt in sarcina dvs. Avem dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor si plata cheltuielilor de transport si comisioanelor bancare. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 30 de zile, prin transfer bancar.

Cos
Cosul de cumparaturi este gol

Faina integrala zilnic proaspata, numai cu morile Sana

Painea, in mod traditional, se face din faina de grau clasificata dupa gradul de macinare in faina alba 000 (sau “trei nule”) cu un continut scazut de proteine (sub 10%) si mergand pana la faina integrala 1750. Faina potrivita pentru paine este 650 (12 – 14% proteine). Din pacate painea “comerciala” este plina de aditivi, agenti de crestere, stabilizatori si afanatori, adaugati inca de la macinare pentru ca faina sa reziste mai mult timp. Mai mult, painea neagra din comert este realizata din faina alba colorata cu malt. Astazi este practic imposibil sa stim ce fel de paine mancam, eticheta cu informatii despre ingrediente dificil de citit si poate fi surprinzatoare – ex: emulgator (esteri mono şi diglicerici ai acidului diacetil tartric), antioxidant (acid ascorbic), conservant (propionat de calciu), etc. Aproape nimeni nu mai stie sa faca o paine traditionala, cu gust dar si sanatoasa.

Prin urmare ar trebui sa ne-o facem fiecare dintre noi la noi acasa. Pe de alta parte cine are destul timp sa petreaca in bucatarie pentru a trece prin procedee laborioase si a produce paine odata la doua zile? Din fericire, tehnica este in avantajul nostru. Puteti acum sa va pregatiti faina integrala in cantitatea dorita la morile cu pietre Sana si va puteti coace painea in cele mai moderne cuptoare de paine Sana, singurele cu tavile din inox si cu programare in functie de ce doriti.