Informatii contact

Echipa Proaspatmacinat.ro


Ramnicu Valcea,
Str. Mircea Eliade,
nr. 20, Judetul Valcea
Telefon: 0752 150 915
0722 615 051
info__at__proaspatmacinat.ro
www.proaspatmacinat.ro

T&C

Termeni si Conditii

Conditii generale

Informatii privitoare la termenul de livrare

Termenul de livrare este de cca. 2 zile lucratoare socotit de la data preluarii comenzii dvs. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe produse comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens iar termenul de livrare din stocul central in cazul mentinerii comenzii sau efectuarii comenzii in avans este de pana la 10 zile. Informatiile despre produse si preturi sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare.

Modalitati de livrare:

Preturile afisate in magazinul nostru online includ toate taxele si se calculeaza la cursul BNR din ziua facturarii. Cheltuielile de livrare pentru aparate sunt suportate de firma noastra. Aceasta regula nu se aplica in cazul accesoriilor, cartilor, pieselor de schimb sau produselor cu o valoare mai mica de 500 lei.

Produsele vor fi livrate la domiciliu prin curier rapid DPD. Inainte de livrarea produsului la domiciliu, un reprezentant al firmei de curierat va va contacta telefonic, de aceea este foarte important sa ne comunicati numarul Dvs. de telefon si o adresa de e-mail pentru numarul AWB al coletului.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite daca vom fi sesizati in timp util si se va face dovada culpei curierului.

Modalitati de plata:

Prin ramburs: Plata se face direct catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului. Prin transfer bancar: Se emite factura in avans urmand ca produsele sa fie livrate dupa verificarea intrarii banilor in cont.

Informatii privitoare la returnarea produselor:

Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Marfa se returneaza in forma sa originala (atat produsul cat si ambalajul original), fara a fi deteriorata, impreuna cu talonul de garantie si cu o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra. Returul se face prin acelasi curier cu care s-a primit produsul. Din motive administrative, va rugam sa nu returnati produsele cu ramburs. Cheltuielile de returnare pentru aceste produse sunt in sarcina dvs. Avem dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor si plata cheltuielilor de transport si comisioane bancare sau taxelor ramburs. Ne rezervam dreptul de a refuza returul produsului daca acesta a fost returnat de acelasi client in mod repetat. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 14 de zile, prin transfer bancar.

Termene de garantie

Garantia se acorda conform prevederilor Legii 449/2003 precum si a celorlalte acte normative incidente in materie: HG 457/2003 - republicata, HG 982/2007, fara a fi limitativ prevazute. Termenul de garantie decurge de la data emiterii facturii. Cumparatorului i se garanteaza ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit, la sediul unuia dintre prestatorii autorizati si agreati de firma noastra. Garantia nu acopera uzura normala a produsului sau accesoriilor. Urmatoarele situatii duc la scoaterea produselor din garantie: interventii sau reparatii executate de persoane neautorizate; nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, instalare, punere in functiune, exploatare si intretinere prevazute in documentatia ce insoteste produsul sau in conditii ce contravin standardelor tehnice din Romania. Pentru uz comercial garantia este de 12 luni.

In cazul efectuarii unei reclamatii in perioada de garantie, cumparatorul are obligatia de a prezenta certificatul de garantie si factura fiscala, in original, eliberate la data cumpararii produsului.

Societatea noastra comercializeaza bunuri de folosinta curenta si bunuri de folosinta indelungata. Daca produsul achizitionat de dvs. nu este insotit de certificat de garantie, atunci acesta nu face parte din categoria bunurilor de folosinta indelungata asa cum aceasta definitie este prevazuta de O.G. nr. 21/1992 - privind protectia consumatorilor, actualizata prin care: "produs de folosinta indelungata" - produsul relativ complex, constituit din piese si subansambluri, proiectat si construit pentru a putea fi utilizat pe durata medie de utilizare si asupra caruia se pot efectua reparatii sau activitati de intretinere". Societatea noastra respecta dispozitiile Legii 449/2003, prin care compania noastra raspunde pentru lipsa de conformitate aparuta intr-un termen de 2 ani calculat de la data livrarii produsului.

Protectia datelor personale:

In conformitate cu Legea nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra foloseste datele personale doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai. Prin comenzile pe care le realizati consultand ofertele noastre va dati acordul expres si neechivoc ca datele dvs. personale sa fie prelucrate de societatea noastra. Garantam respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa noastra.

Cos
Cosul de cumparaturi este gol

Faina integrala zilnic proaspata, numai cu morile Sana

Painea, in mod traditional, se face din faina de grau clasificata dupa gradul de macinare in faina alba 000 (sau “trei nule”) cu un continut scazut de proteine (sub 10%) si mergand pana la faina integrala 1750. Faina potrivita pentru paine este 650 (12 – 14% proteine). Din pacate painea “comerciala” este plina de aditivi, agenti de crestere, stabilizatori si afanatori, adaugati inca de la macinare pentru ca faina sa reziste mai mult timp. Mai mult, painea neagra din comert este realizata din faina alba colorata cu malt. Astazi este practic imposibil sa stim ce fel de paine mancam, eticheta cu informatii despre ingrediente dificil de citit si poate fi surprinzatoare – ex: emulgator (esteri mono şi diglicerici ai acidului diacetil tartric), antioxidant (acid ascorbic), conservant (propionat de calciu), etc. Aproape nimeni nu mai stie sa faca o paine traditionala, cu gust dar si sanatoasa.

Prin urmare ar trebui sa ne-o facem fiecare dintre noi la noi acasa. Pe de alta parte cine are destul timp sa petreaca in bucatarie pentru a trece prin procedee laborioase si a produce paine odata la doua zile? Din fericire, tehnica este in avantajul nostru. Puteti acum sa va pregatiti faina integrala in cantitatea dorita la morile cu pietre Sana si va puteti coace painea in cele mai moderne cuptoare de paine Sana, singurele cu tavile din inox si cu programare in functie de ce doriti.