Sana Smart Bread Maker Standard

Paine de casa

Coace paine adevarata din orice tip de faina integral de grau sau secara in casa. Cu ajutorul lui SANA Smart Bread Maker, puteti pregati cu usurinta paine sanatoasa precum si aluaturi naturale.

Iaurt si branza

Cu ajutorul lui SANA Bread Maker, puteti pregati acasa o varietate mare de produse lactate – iaurt clasic sau probiotic, chefir, lapte acru si alte produse lactate si nelactate...

Carne si peste

Programat sa gateasca si sa coaca la temperatura mica puteti sa pregatiti carne si peste in cel mai sanatos mod. Experimentati, creati retete noi si impartasiti-le cu ceilalti pasionati!

Gemuri

Cu posibilitatea de a regla viteza de framantare, timpul si temperatura, puteti realiza cu usurinta gemuri si marmelade exact pe gustul dvs in multifunctionalul SANA Bread Maker. Tehnologie fara varsta.

Evaluarea ta

Smart Bread Maker Sana Standard

Design unic din inox

SANA este primul cuptor de paine care are tava de copt din otel inox ce nu trebuie unsa inainte de coacere. Malaxoarele detasabile sunt de asemenea din otel inox.

Specificatii

  • Consum de energie: 815 W
  • Tava (pentru paine): 0,5 ÷ 1,7 kg
  • Greutate: 10 kg
  • Interval temperatura: 20 ÷ 230 °C
  • Sensibilitatea reglarii temperaturii: 1 °C
  • Numarul de programe personalizate: 7
  • Dimensiuni (H/W/D): 300/400/240 mm
  • Garantie: 24 luni

Meniuri programabile

Multifunctionalul SANA Bread Maker are un chip de memorie special prin care software-ul poate fi actualizat. Deci nu trebuie sa va fie teama ca aparatul se va invechi – va va servi bine pentru o lunga perioada de timp. Toti parametrii programelor multifunctionalului SANA Bread Maker sunt complet ajustabili – Puteti cu usurinta sa va aduceti retetele la perfectiune.

Tempeh si Natto

In sfarsit va puteti pregati la dvs, acasa retetele preferate de branza din soia. Multifunctionalul Sana Bread Maker poate produce pana la ½ kg de Tempeh gustos in 24 de ore.

Amazake

Reduceti consumul de zahar procesat industrial – mancarea poate fi indulcita sanatos cu ajutorul unei delicatese japoneze Amazake. In plus este foarte potrivita ca mancare pentru cei mici.

In curand

349,- euro
Adauga in cos
 
Cos
Cosul de cumparaturi este gol

Faina integrala zilnic proaspata, numai cu morile Sana

Painea, in mod traditional, se face din faina de grau clasificata dupa gradul de macinare in faina alba 000 (sau “trei nule”) cu un continut scazut de proteine (sub 10%) si mergand pana la faina integrala 1750. Faina potrivita pentru paine este 650 (12 – 14% proteine). Din pacate painea “comerciala” este plina de aditivi, agenti de crestere, stabilizatori si afanatori, adaugati inca de la macinare pentru ca faina sa reziste mai mult timp. Mai mult, painea neagra din comert este realizata din faina alba colorata cu malt. Astazi este practic imposibil sa stim ce fel de paine mancam, eticheta cu informatii despre ingrediente dificil de citit si poate fi surprinzatoare – ex: emulgator (esteri mono şi diglicerici ai acidului diacetil tartric), antioxidant (acid ascorbic), conservant (propionat de calciu), etc. Aproape nimeni nu mai stie sa faca o paine traditionala, cu gust dar si sanatoasa.

Prin urmare ar trebui sa ne-o facem fiecare dintre noi la noi acasa. Pe de alta parte cine are destul timp sa petreaca in bucatarie pentru a trece prin procedee laborioase si a produce paine odata la doua zile? Din fericire, tehnica este in avantajul nostru. Puteti acum sa va pregatiti faina integrala in cantitatea dorita la morile cu pietre Sana si va puteti coace painea in cele mai moderne cuptoare de paine Sana, singurele cu tavile din inox si cu programare in functie de ce doriti.