Informatii contact

Proaspatmacinat.ro

Ramnicu Valcea
Str. Ostroveni, nr. 21, bl. C1,
sc. A, spatiul 16-demisol, Judetul Valcea
Telefone contact:
0747 626 737
0723 489 181
0752 150 915
0722 615 051

Email: info__at__proaspatmacinat.ro

Plata si livrarea

Plata si livrarea


Plata pentru marfuri
Plata pentru marfurile dorite se poate face prin transfer bancar (plata in avans) sau plata ramburs, la primirea coletului. Atunci cand ne vizitati, cu siguranta puteti plati in numerar.

Taxele, transportul si livrarea
Nu trebuie sa va faceti griji pentru taxe suplimentare. Preturile aparatelor de pe site sunt cele finale si sunt calculate la cursul Bancii Transilvania din ziua facturarii. Nu veti plati nici taxe de transport nici taxe de ambalare sau taxe postale. Chiar si TVA-ul este cuprins in pretul final. Daca doriti sa comandati separat carti, accesorii sau piese de schimb, atunci veti achita si taxele de livrare. Ne straduim sa avem pe stoc toate modelele de aparate, piese uzuale si accesorii asa ca la orice comanda sosita pana la orele 15.30 – 16.00 vom putea livra bunurile dorite catre dvs. chiar a doua zi. Firma de curierat va primi telefonul dvs. si veti fi sunat pentru detaliile si timpul aproximativ de livrare. Dupa cum bine stim, calatorind pe drumurile noastre se poate intampla orice, astfel incat, chiar daca partea noastra de treaba a fost procesata imediat, livrarea ar putea fi amanata in timpul calatoriei. Deci s-ar putea sa dureze chiar si 48 de ore livrarea, mai ales in peroadele incarcate, cum ar fi perioada sarbatorilor. Va rugam sa aveti in vedere acest aspect atunci cand comandati un produs ca si cadou pentru cei dragi si trebuie primit intr-o anumita zi. Teoretic marfurile se livreaza a doua zi lucratoare dar stim ca teoria si practica nu se prea impaca! :-)

Cos
Cosul de cumparaturi este gol

Faina integrala zilnic proaspata, numai cu morile Sana

Painea, in mod traditional, se face din faina de grau clasificata dupa gradul de macinare in faina alba 000 (sau “trei nule”) cu un continut scazut de proteine (sub 10%) si mergand pana la faina integrala 1750. Faina potrivita pentru paine este 650 (12 – 14% proteine). Din pacate painea “comerciala” este plina de aditivi, agenti de crestere, stabilizatori si afanatori, adaugati inca de la macinare pentru ca faina sa reziste mai mult timp. Mai mult, painea neagra din comert este realizata din faina alba colorata cu malt. Astazi este practic imposibil sa stim ce fel de paine mancam, eticheta cu informatii despre ingrediente dificil de citit si poate fi surprinzatoare – ex: emulgator (esteri mono şi diglicerici ai acidului diacetil tartric), antioxidant (acid ascorbic), conservant (propionat de calciu), etc. Aproape nimeni nu mai stie sa faca o paine traditionala, cu gust dar si sanatoasa.

Prin urmare ar trebui sa ne-o facem fiecare dintre noi la noi acasa. Pe de alta parte cine are destul timp sa petreaca in bucatarie pentru a trece prin procedee laborioase si a produce paine odata la doua zile? Din fericire, tehnica este in avantajul nostru. Puteti acum sa va pregatiti faina integrala in cantitatea dorita la morile cu pietre Sana si va puteti coace painea in cele mai moderne cuptoare de paine Sana, singurele cu tavile din inox si cu programare in functie de ce doriti.