Baneton oval cute 1 Kg

Banetoanele se folosesc numai la creșterea aluatului și pentru a da forma dorita a acestuia.

Nu introduceti niciodata banetonul cu aluatul in cuptor. Este posibil sa ia foc atunci cand caldura este prea mare.

Evaluarea Clientului

Ioana Sturza
Stimati Domni,
Sunt interesata de achizitionarea unor banetoane pentru paine, de genul celor la care apare mentiunea in curand, 7 eur.
Va rog sa-mi spuneti care este dimensiunea lor si pentru ce cantitate de aluat (ud sau de produs finit) este recomandat banetonul oval vafa.
La cele pe care le aveti pe stoc, cantitatea de aluat recoandata este de aluat ud sau finit?
Va multumesc mult si cu siguranta voi reveni cu o comanda.
Cu deosebita consideratie
Ioana

Evaluarea ta

baneton oval cute
 

Dimensiuni: 29,5 x 14 x 7cm

Pentru realizarea banetoanelor din pulpa de lemn se foloseste o mixtura de pasta de lemn si apa. Pentru fiecare model sunt matrite speciale in care este introdusa pasta de lemn cu apa si compozitia este presata puternic. In timpul uscarii, datorita ligninei se creeaza o legatura puternica intre fibrele de celuloza iar aceasta ofera o stabilitate mecanica foarte buna pentru banetoanele noastre.

In curand

9,- euro
Adauga in cos
 
Cos
Cosul de cumparaturi este gol

Faina integrala zilnic proaspata, numai cu morile Sana

Painea, in mod traditional, se face din faina de grau clasificata dupa gradul de macinare in faina alba 000 (sau “trei nule”) cu un continut scazut de proteine (sub 10%) si mergand pana la faina integrala 1750. Faina potrivita pentru paine este 650 (12 – 14% proteine). Din pacate painea “comerciala” este plina de aditivi, agenti de crestere, stabilizatori si afanatori, adaugati inca de la macinare pentru ca faina sa reziste mai mult timp. Mai mult, painea neagra din comert este realizata din faina alba colorata cu malt. Astazi este practic imposibil sa stim ce fel de paine mancam, eticheta cu informatii despre ingrediente dificil de citit si poate fi surprinzatoare – ex: emulgator (esteri mono şi diglicerici ai acidului diacetil tartric), antioxidant (acid ascorbic), conservant (propionat de calciu), etc. Aproape nimeni nu mai stie sa faca o paine traditionala, cu gust dar si sanatoasa.

Prin urmare ar trebui sa ne-o facem fiecare dintre noi la noi acasa. Pe de alta parte cine are destul timp sa petreaca in bucatarie pentru a trece prin procedee laborioase si a produce paine odata la doua zile? Din fericire, tehnica este in avantajul nostru. Puteti acum sa va pregatiti faina integrala in cantitatea dorita la morile cu pietre Sana si va puteti coace painea in cele mai moderne cuptoare de paine Sana, singurele cu tavile din inox si cu programare in functie de ce doriti.