Cantar digital de bucatarie Sana

  • ecran LCD de dimensiuni mari
  • senzori de mare precizie
  • calendar / ceas / alarma / termometru / hygrometru
  • masoara volumul de apa si lapte
  • poate fi agatat pe perete sau sprijinit vertical pe masa
  • doua sisteme de masurare: g(kg) lb
  • resetarea greutatii gradual pe masura ce adaugam alte ingrediente
  • indicator de preaplin / baterie slaba

Evaluarea ta

Cantar digita de bucatarie Sana
 

Cantar digital Sana


Specificatii tehnice

  • Capacitate maxima: 10 kg
  • Alimentare baterii: 2 x 1.5V AA / AAA (nu sunt incluse)
  • Coloare: alb
  • Dimensiuni: 220 x 175 x 19 mm
  • Greutate: 530 g
  • Material: sticla securizata termic
  • Garantie: 2 ani

Cantarul digital de la Sana a devenit un instrument necesar pentru pregatirea oricaror preparate nu numai pentru cantarirea ingredientelor pentru painea de casa. Cantarul digital compact si cu un design elegant este usor de utilizat datorita senzorilor de atingere de sub ecran. Sticla securizata termic este usor de intretinut si adauga un plus de eleganta cantarului. Datorita senzorilor de presiune cantareste cu precizie de pana la 1 g. Unitatile de masurare sunt usor de citit de pe ecranul LCD suficient de mare. Cu siguranta veti aprecia cresterea capacitatii de masurare de pana la 10 kg, care nu este comuna la cantarele de bucatarie. Un sistem inteligent permite masurarea ingredientelor lichide nu in grame (ca in mod uzual la alte cantare) ci ca volum de apa sau volum de lapte in mililitri. Cantarul Sana este de asemenea echipat cu indicatori de supraincarcare si alerta la baterie slaba. Pe langa masurarea greutatii si volumului, cantarul inteligent Sana poate fi folosit ca si calendar, ceas, alarma, termometru si higrometru. Poate fi agatat pe perete sau poate fi asezat pe masa sprijinit pe suportul propriu.

In stoc

42,- euro
Adauga in cos
 
Cos
Cosul de cumparaturi este gol

Faina integrala zilnic proaspata, numai cu morile Sana

Painea, in mod traditional, se face din faina de grau clasificata dupa gradul de macinare in faina alba 000 (sau “trei nule”) cu un continut scazut de proteine (sub 10%) si mergand pana la faina integrala 1750. Faina potrivita pentru paine este 650 (12 – 14% proteine). Din pacate painea “comerciala” este plina de aditivi, agenti de crestere, stabilizatori si afanatori, adaugati inca de la macinare pentru ca faina sa reziste mai mult timp. Mai mult, painea neagra din comert este realizata din faina alba colorata cu malt. Astazi este practic imposibil sa stim ce fel de paine mancam, eticheta cu informatii despre ingrediente dificil de citit si poate fi surprinzatoare – ex: emulgator (esteri mono şi diglicerici ai acidului diacetil tartric), antioxidant (acid ascorbic), conservant (propionat de calciu), etc. Aproape nimeni nu mai stie sa faca o paine traditionala, cu gust dar si sanatoasa.

Prin urmare ar trebui sa ne-o facem fiecare dintre noi la noi acasa. Pe de alta parte cine are destul timp sa petreaca in bucatarie pentru a trece prin procedee laborioase si a produce paine odata la doua zile? Din fericire, tehnica este in avantajul nostru. Puteti acum sa va pregatiti faina integrala in cantitatea dorita la morile cu pietre Sana si va puteti coace painea in cele mai moderne cuptoare de paine Sana, singurele cu tavile din inox si cu programare in functie de ce doriti.